Shutterstock 1

Gratis seminar: Spørg eksperten LIVE! Nyt på skatteområdet

05
okt
09:00 - 12:00
Scandic Ringsted
Nørretorv 57 4100 Ringsted, Ringsted
Tilmeldingsfrist: 1. okt 2017

Karnov Group inviterer i samarbejde med TVC Advokatfirma til gratis seminar omkring nyheder på skatteområdet. Glæd dig til at opleve Torben Bagge og Jørgen Frausing præsentere nyheder, som er højaktuelle på tidspunktet for afholdelsen. Derfor vil programmet for dagen også først blive offentliggjort i dagene op til afholdelserne for at sikre aktualiteten.

I oktober kommer vi bl.a. ind på følgende:
- Gennemgang af Skatteministerens lovkatalog 2017/18.
- Fuld skattepligt til Danmark for fysiske personer som følge af bopæl – nyeste praksis  – SKM2017.399 Styresignal fra SKAT.
- Gennemgang af forslag til skattemæssige ændringer i Skatteudspil til 23 mia. og Finanslov 2018.
Du finder program og slides fra tidligere afholdelser på denne side: http://www.karnovgroup.dk/gaahjem (kopiér adressen ind i adressefeltet i din browser)

Bemærk venligst, at det kun er muligt at tilmelde max. 5 personer fra samme virksomhed på vores gratis arrangementer for at undgå overrepræsentation af deltagere fra samme arbejdssted. Vi forbeholder os derfor ret til at afvise tilmeldinger på denne baggrund.

Dagsorden

Tilmelding foregår efter 'først til mølle'-princippet, og vi har plads til ca. 50 deltagere ved hvert møde. Mødet er gratis, men ved udeblivelse uden forudgående afbud, faktureres et beløb på kr. 150 pr. deltager. Kurset er pointgivende og der udleveres kursusbeviser til de, der ønsker.

Sted

Scandic Ringsted
Nørretorv 57 4100 Ringsted, Ringsted

Lukket for tilmelding

0,- kr. ekskl. moms
2 lektioner

Karnov group

Karnov Group

kundeservice@karnovgroup.com
http://www.karnovgroup.dk
33740700
  Sankt Petri Passage 5, st, 1164 København K