Shutterstock 1

Gratis seminar: Nyheder på skatteområdet

26
jun
15:30 - 17:30
Scandic Sydhavnen
Sydhavns Plads 15 2450 København S, København
Tilmeldingsfrist: 24. jun 2019

Karnov Group inviterer i samarbejde med TVC Advokatfirma til gratis seminar omkring nyheder på skatteområdet. Glæd dig til at opleve Torben Bagge og Jørgen Frausing præsentere nyheder, som er højaktuelle på tidspunktet for afholdelsen. Derfor vil programmet for dagen også først blive offentliggjort i dagene op til afholdelserne for at sikre aktualiteten.

Du finder program og slides fra tidligere afholdelser på denne side: https://www.karnovgroup.dk/nyt-paa-skatteomraadet.

Bemærk venligst, at det kun er muligt at tilmelde max. 5 personer fra samme virksomhed på vores gratis arrangementer for at undgå overrepræsentation af deltagere fra samme arbejdssted. Vi forbeholder os derfor ret til at afvise tilmeldinger på denne baggrund.

Dagsorden

Tilmelding foregår efter 'først til mølle'-princippet, og vi har plads til ca. 50 deltagere ved hver afholdelse. Seminaret er gratis, men ved udeblivelse uden forudgående afbud, faktureres et beløb på kr. 250 pr. deltager.

OBS! Ved alle Karnov Groups arrangementer er der mulighed for at blive fotograferet i stemningsbilleder o.l. Hvis du derfor ved senere lejlighed ser et billede af dig selv fra et tidligere arrangement – og IKKE ønsker at blive eksponeret i den forbindelse, kan du altid skrive og bede os fjerne billedet på marketing.dk@karnovgroup.com.

Sted

Scandic Sydhavnen
Sydhavns Plads 15 2450 København S, København

Lukket for tilmelding

0,- kr. ekskl. moms

Karnov group

Karnov Group

kundeservice@karnovgroup.com
http://www.karnovgroup.dk
33740700
  Sankt Petri Passage 5, st, 1164 København K